Aktuelt 2016

Hos EUROBULK Logistics A/S har vi i løbet af de seneste 10 år oplevet stor vækst. Derfor sker der også altid en masse nyt i virksomheden – og vi prøver så vidt muligt at holde dig opdateret om små som store begivenheder.

November

2016

I vil gerne fremsendes jeres fakturaer pr. e-mail til Eurobulk? Venligst benyt flg. e-mail adresse: invoice@eurobulk.dk. Tak for hjælpen.

Eurobulk får leveret de første Renault T430 4×2 ud af en serie på 10 Stk. af Renault Trucks Danmark. Bilerne opbygges på eget værksted. Bilerne skal indsættes i tank- og kipper-afdelingerne.

Eurobulk får leveret den første walkingfloor ud af en serie på 6 stk. af Knapen Trailers.

Ronny Gaster starter på værkstedet som mekaniker. Vi byder Ronny velkommen hos Eurobulk.

Oktober

2016

Eurobulk får leveret 2 stk. Volvo FH 500 6×2 af Skifter Biler, Åbenrå. Bilerne er opbygget på eget værksted. Bilerne indsættes i silo-afdelingen.

Eurobulk får leveret den første af 4 stk. levnedsmiddeltankvogne af Feldbinder.

September

2016

August

2016

Eurobulk får leveret en levnedsmiddeltankvogn af Magyar. Tankvognen er opbygget med 3 kamre.

Marts

2016

En gammel kending vender hjem. Den 7. marts starter Steen Zwicky hos Eurobulk som disponent i tank-afdelingen. Steen har tidligere i en lang årrække arbejdet hos Eurobulk. Vi ønsker Steen velkommen tilbage.

Eurobulk får leveret 1 stk. 55 m3 kipper af Schmitz Cargobull.

Eurobulk får leveret den første af en serie på 5 stk. levnedsmiddeltankvogne af Feldbinder. Tankvognene er opbygget med 3 kamre, fast varme og pumpe.

Februar

2016

Eurobulk får leveret 3 stk. Renault T430 4×2 af Renault Trucks Danmark. Bilerne bliver opbygget på vort eget værkstedt. Alle tre biler indsættes i tank-afdelingen

Januar

2016

Matthias Olszta starter i en nyoprettet stilling som chauffør koordinator. Matthias kommer fra en lignende stilling i branchen. Vi byder Matthias velkommen hos Eurobulk.

Prøv produktgeneratoren – hvis produktet dukker op, har vi kørt det før.

Hvis ikke, så kan vi sikkert fragte det alligevel.