Fødevareprodukter

Hos EUROBULK Logistics A/S har vi transporteret flydende fødevarer i mere end 40 år. Vi har derfor stor erfaring og viden inden for feltet. Alle transporterne er certificeret efter ISO 22.000 standarden, og tankvognene bruges udelukkende til transport af fødevarer, hvorfor de alle er mærkede “Foodstuff only”.

Fødevareprodukter

Vi har stor viden og erfaring med transport af fødevareprodukter.

Alle vores tankvogne er fødevaregodkendte og mærkede “Foodstuff only” = de bruges udelukkende til transport af fødevarer. Tankafdelingen er certificeret efter ISO 22.000 standarden, som er en levnedsmiddelstandard, der sikrer fødevaresikkerheden i samfundet.

Har kunden brug for oplagring i en kortere eller længere periode, kan vi holde vores tankvogn opvarmet på vores domicil. Tryk på knappen “Tanktransport” for at læse om specifikationerne på vores tankvogne.

EUROBULK har transporteret flydende fødevarer i over 40 år, og vi har derfor oparbejdet et stort know-how på området. Fødevaresikkerhed og hygiejne er altafgørende, når man har med transport af fødevarer at gøre. Derfor foretager vi regelmæssigt forebyggende foranstaltninger, såsom kontrol og trykprøvning af slanger, pakninger etc. Vi ved, hvordan selv de mest komplekse produkter skal håndteres – og det har vi papirer på.

Udpluk af produkter vi fragter​

Glukose​

Vegetabilske olier

Chokolade

Mælkeprodukter

Øl

Juice

Kontakt os​

Har du brug for hjælp, eller har du nogle spørgsmål? Vi står altid til rådighed for dig eller din virksomhed.

Kontakt os endelig

Prøv vores produktgenerator. Hvis produktet dukker op, har vi kørt det før. Hvis ikke, kan vi sikkert fragte det alligevel.

I er velkommen til at benytte jer af vores formular, med din forespørgsel eller generelle spørgsmål.

​Kontakt os

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt