Certifikater

Hos EUROBULK Logistics A/S tager vi miljø-, foder- og fødevaresikkerhed alvorligt. Derfor er vi glade for at kunne sige, at vi lever op til de strenge krav, der er inden for transport af affald, fødevarer, foder m.m. – og det har vi dokumentation på. Nedenfor kan du se vores certifikater.

Certifikater hos EUROBULK

Hos EUROBULK Logistics A/S tager vi miljø-, foder- og fødevaresikkerhed alvorligt. Vi var den første danske transport- og speditionsvirksomhed i Danmark til at blive certificeret efter GMP-standarden, og siden hen har vi også opnået en ISO 22000-certificering.

Vi gør vores bedste for at passe på miljøet samt foder- og fødevaresikkerheden hver dag samtidig med, at vi prioriterer effektiv transport af kundernes gods.

ISO 22000:2018 certifikat

Certifikatet ISO 22000 Food Safety Management Systems er et internationalt sæt af standarder, som har til formål at garantere fødevaresikkerhed hele vejen fra producent, via transport og oplagring til modtager.

Certifikatet er dermed en garanti for, at vi bidrager til fødevaresikkerheden under transportforløbet.

Med denne certificering har vi bevist, at vi har implementeret et fyldestgørende og effektivt system, der garanterer fødevaresikkerhed. ISO 22000 er en tilgængelig og global accepteret standard indenfor fødevaresikkerhed. Det betyder, at vi overholder standarder for de væsentlige faktorer, så vi kan garantere fødevaresikkerhed. De væsentlige faktorer inkluderer blandt andet interaktiv kommunikation, system management, implementering af nødvendige programmer samt løbende vurdering og forbedring af systemerne.

GMP+B4 transport certifikat

Hos EUROBULK Logistics A/S er vi certificeret iht. GMP+, og det har vi været siden 2003. Certificeringen betyder, at vi kan garantere professionel, pålidelig, hurtig og sikker transport af foder – “GMP+ FSA assured”.

GMP+ har udarbejdet et sæt krav og betingelser for at garantere fodersikkerhed for alle. Disse skal følges af alle GMP+ certificerede virksomheder. Det betyder, at GMP+ kan sætte standarder for hele produktions- og distributionskæden.

Som en del af GMP+ B4 transport er vi derfor blevet en del af et netværk med fælles, internationale normer. Netværket består af over 20.000 virksomheder i mere end 80 lande. Inden for dette netværk følger vi alle de samme regler, og vi skaber sammen normer for sikker produktion, opbevaring og transport af foder.

Gennem GMP+B4 transport får vi adgang til internationale kurser og informationskilder om foder.

Kontakt os endelig

Prøv vores produktgenerator. Hvis produktet dukker op, har vi kørt det før. Hvis ikke, kan vi sikkert fragte det alligevel.

I er velkommen til at benytte jer af vores formular, med din forespørgsel eller generelle spørgsmål.

​Kontakt os

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt