Om EUROBULK Logistics

Vi er et internationalt transportfirma med hovedsæde i Sønderjylland, og vi har mere end 40 år på bagen. Hos EUROBULK Logistics A/S tilbyder vi dansk erhvervstransport til størstedelen af Europa, og så sætter vi en ære i altid at være omstillingsparate og til rådighed for kunden. Vi har gennem vores mange års erfaring udviklet ekspertviden inden for transport af foder-, fødevare- og pulverprodukter.

Hvem er vi?

Vi er et internationalt transportfirma, der tilbyder dansk erhvervstransport til størstedelen af Europa.

EUROBULK Logistics A/S er et familieejet transportfirma med hovedsæde i Sønderjylland. Vi har siden 70’erne leveret solide og fremsynede transportydelser inden for tank-, silo-, og kippertransport. Som logistikfirma er det af højeste vigtighed for os, at vi tager kunden seriøst – og er til rådighed, indtil logistik- og transportopgaven er løst.

Vores medarbejdere hører til de mest erfarne i den danske transportbranche, og der er sjældent en opgave, de ikke har prøvet at løse før. EUROBULK Logistics A/S har de seneste 10 år oplevet en betydelig vækst, hvorfor vi i dag disponerer over 115 egne lastbiler og omkring 150 trailere. Vores størrelse gør det muligt for os at være omstillingsparate og hurtige til at tilpasse os udfordrende transportønsker. Samtidig er vi ikke større, end at vi kan sikre, at vores ydelse altid er personlig og nærværende gennem hele forløbet. Det er noget, vi ved, vores nuværende kunder sætter stor pris på.

Vi føler, at det er vores ansvar som transportfirma at tage miljø- og fødevaresikkerhed alvorligt. Derfor arbejder vi altid hårdt på at finde nye måder, hvorpå vi kan tage mest muligt hensyn til miljøet i vores daglige drift, samt hvordan vi hele tiden kan øge fødevaresikkerheden.​

​Vi var derfor den første danske transport- og speditionsvirksomhed til at blive GMP+B4 transport certificeret tilbage i 2003. Siden da har vi løbende opnået andre certificeringer, så vi passer bedst muligt på miljøet, foder- og fødevaresikkerheden – samtidig med at vi effektivt transporterer kundens gods.

I dag består vores flåde udelukkende af EURO VI-lastbiler, som repræsenterer den højest mulige miljønorm. Desuden er vi et af de første transportfirmaer i Danmark til at benytte HVO (Hydrotreated Vegetable Oil), der er et fossilfrit brændstof. Det benytter vi i store dele af vores transport og logistik. Vi håber på, at fremtiden bringer endnu flere muligheder for omlægning fra diesel til fossilfri brændstoffer.

Hos EUROBULK logistics A/S frygter vi ikke digitaliseringen, vi hilser den tværtimod velkommen. Det gør vi eksempelvis ved at implementere digitale løsninger i vores flådestyresystemer, som effektivt optimerer brændstofforbrug, skærer ned på tomme kilometer og gør kommunikationen mere smidig til gavn for chauffør, disponent og kunde.

“Den nære og personlige kundekontakt er en hjørnesten hos os. Det betyder, at vi er synlige overfor vores kunder. De kender os, og de ved, hvem de skal kontakte med deres spørgsmål”

Søren Tvede Larsen, CEO.

Kontakt os endelig

Prøv vores produktgenerator. Hvis produktet dukker op, har vi kørt det før. Hvis ikke, kan vi sikkert fragte det alligevel.

I er velkommen til at benytte jer af vores formular, med din forespørgsel eller generelle spørgsmål.

​Kontakt os

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt