Silotransport​

For snart et halvt århundrede siden var EUROBULK Logistics A/S blandt de første i Danmark til at transportere løsgods i silotrailere. Derfor kan vi med rette kalde os erfarne specialister i silotransport. I 2003 blev vi som det første transportselskab i Danmark certificeret efter GMP-standarden. En betydelig del af vores store flåde af silotrailere består desuden af ADR-kipsiloer til transport af ADR-produkter (farlig gods).

Silotransport hos EUROBULK

Siden 70’erne har EUROBULK Logistics A/S været specialister i silotransport af løsgods.

Hos EUROBULK er det en af vores kerneværdier, at vores kunder får en engageret og personlig betjening. Derfor er det altid de samme specialister, du har kontakt med. Dette sikrer stabilitet i afviklingen af vore kunders transportopgaver.

Fodertransporterne gennemføres “GMP+ FSA assured” i henhold til kvalitetsstandarden “GMP+ B4 transport”, så vi kan garantere, at de lever op til alle gældende krav.

Vi har affaldstilladelser til de fleste EU-lande. Et område, som har været i stor vækst de seneste mange år.

Vores eksportbiler dækker hele Europa, og vi kan derfor yde en hurtig og fleksibel service. Det samme gør sig gældende i Danmark, Norge og Sverige, hvor vi med vores 6 og 7-akslede køretøjer er stærkt repræsenteret.

Transportmateriel

  • 35 og 56 m3 bundudløb
  • 58 m3 Kipsilo i rustfri stål
  • 58-66 m3 Kipsilo i aluminium
  • 63 m3 ADR-kipsilo i aluminium
  • Alle biler er udstyret med kompressor
  • Alle siloer har 1 kammer
  • GMP+B4 transport certificerede siloer
  • Alle silotrailere er udstyret med ultrasinfilter

Udpluk af produkter vi fragter​

Hos EUROBULK tilbyder vi transport af mange forskellige produkter, heriblandt kan vi nævne flyveaske, kalk, kridt, og foderstoffer. Derudover har vi mange ADR-silovogne, som gør det muligt for os at transportere diverse ADR-produkter. Det vil sige farligt gods iht. ADR-konventionen.

Aske

Foderstof

Kridt

Kalk

Kontakt os endelig

Prøv vores produktgenerator. Hvis produktet dukker op, har vi kørt det før. Hvis ikke, kan vi sikkert fragte det alligevel.

I er velkommen til at benytte jer af vores formular, med din forespørgsel eller generelle spørgsmål.

​Kontakt os

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt