Mål og vision

EUROBULK Logistics A/S er kendt som en af de førende inden for transport af flydende fødevare og pulverprodukter i Europa. Vores ansatte er i al beskedenhed eksperter, når det handler om at transportere foder-, fødevarer- og pulverprodukter. Vi er en miljøbevidst transportvirksomhed, som tror på, at det kan betale sig at gøre en ekstra indsats. Vi er gammeldags i vores kundepleje. Vi er overbeviste om, at de nære relationer er dem, der skaber det bedste samarbejde.

EUROBULK er en miljøbevidst virksomhed

Vi vil gerne være endnu bedre til at reducere vores C02-aftryk. Derfor undersøger vi hele tiden muligheder for at optimere på dette område.

I 2016 begyndte vi at benytte HVO 100 (Hydrotreated vegetable oil). HVO 100 subsidierer diesel og er fremstillet på skov- og slagteriaffald. 25-30% af det brændstof, vi bruger i vores køretøjer, er i dag HVO 100. Det er ikke muligt at lave en komplet omlægning på nuværende tidspunkt, men der hvor vi kan, bruger vi som nogle af de allerførste i Danmark HVO 100 i vores køretøjer. Medio 2019 bestilte vi som nogen af de første LNG gasdrevne køretøjer, og de kører i dag mellem Danmark og Tyskland. 

Kerneværdi at være tæt på kunden

Vi ved, at vores kunder sætter pris på de lange og nære relationer. Der, hvor man kender hinandens behov, styrker og svagheder.

Derfor har vi en vision om at være synlige overfor kunden.

Det betyder, at vi besøger kunden, ser dennes faciliteter, kigger vedkommende i øjnene og skaber en fælles forståelse. Vi er overbeviste om, at vi på denne måde løser opgaverne bedst muligt.

Kontakt os endelig

Prøv vores produktgenerator. Hvis produktet dukker op, har vi kørt det før. Hvis ikke, kan vi sikkert fragte det alligevel.

I er velkommen til at benytte jer af vores formular, med din forespørgsel eller generelle spørgsmål.

​Kontakt os

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt