International transport

Vi sikrer dig hurtig og pålidelig international transport hos EUROBULK Logistics A/S. Vi har næsten 50 års erfaring med international transport, og vores store netværk dækker det meste af Europa. 50 års erfaring betyder også, at EUROBULK har et indgående kendskab til de forskellige europæiske landes regler og vejnet – viden, som er uundværlig for kunden.

International transport

EUROBULK logistics A/S tilbyder international transport og logistik

Hver dag fragter vi tusindvis af tons nationalt såvel som internationalt. Vores netværk dækker det meste af Europa. Det sikrer dig en hurtig, pålidelig og vedvarende forbindelse til alle dele af kontinentet.

Hos EUROBULK kender vi vejnettet i hele Europa. Vores chauffører har en stor viden om hvert lands regler og kultur. Derfor kan vi sikre dig sikker og effektiv transport.

Man kan altid være sikker på at finde vores lastbiler i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Holland, Belgien, England, Frankrig, Polen, Tjekkiet, Spanien, Italien og Østrig.

Danmark

​EUROBULK Logistics A/S er en dansk etableret virksomhed med hovedkontor i Padborg. Vi blev etableret i 70’erne og har derfor mange faste kunder i Danmark, som vi transporterer produkter for.

Norge

Vi har alle årene været tilstede i Norge, og vi transporter dagligt store mængder industriprodukter til og fra Norge

Sverige

Efter mange års tilstedeværelse i Sverige har vi opbygget en stor trafik mellem Sverige og kontinentet af særligt fødevarer og pulverprodukter. 

Tyskalnd

Tyskland er Danmarks største samhandelspartner, og Tyskland er naturligvis også et af EUROBULKS hovedmarkeder. Vi kender alle vejene, og vores disponenter gør sig på flydende tysk. 

England

​Storbritanien har længe været et vigtigt marked for EUROBULK Logistics A/S, og vi regner stærkt med at dette fortsætter – selv efter brexit og dermed Storbritaniens udtræden af EU.

Frankrig

EUROBULK Logistics A/S har også et stort marked i Frankrig. Landet er velkendt for sine gode fødevarer som transporteres til Skandinavien – og her kommer EUROBULK ind i billedet.

Kontakt os endelig

Prøv vores produktgenerator. Hvis produktet dukker op, har vi kørt det før. Hvis ikke, kan vi sikkert fragte det alligevel.

I er velkommen til at benytte jer af vores formular, med din forespørgsel eller generelle spørgsmål.

​Kontakt os

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt