Kipper- og Walking Floor Transport

​Hos EUROBULK Logistics A/S har vi transporteret løsgods med kipper- og walking floor trailere de seneste 30 år. I 2003 blev vi som det første transportselskab i Danmark certificeret efter GMP-standarden. Vi kan flytte det meste, men vi kan fremhæve, at vi har opbygget en betydelig know-how indenfor affaldstransporter og kan med rette kalde os specialister på dette område.

Kipper- og walking floor transport hos EUROBULK

Hos EUROBULK Logistics A/S transporterer vi løsgods i enten kippertrailere eller walking floor trailere. Med 30 års erfaring har vi prøvet det meste, og vi kan derfor lægge hovedet på blokken og garantere, at vi også kan løse dine transportopgaver.

Alle vores fodertransporterne gennemføres “GMP+ FSA assured” i henhold til kvalitetsstandarden “GMP+ B4 transport”, så vi kan garantere, at de lever op til alle gældende krav.

Kipper- og walking floor afdelingen har blandt andet specialiseret sig i affaldstransport. Derfor har EUROBULK affaldstilladelser til de fleste EU-lande. Et område, som har været i stor vækst de seneste mange år.

Transportmateriel

  • 48-60 m3 Bagtipper – lavsidet
  • 80-84 m3 Bagtipper – højsidet
  • 80-93 m3 Walking floor
  • Kroghejstrailere til 30m3 containere
  • “GMP+B4 transport” certificerede vogne

Udpluk af produkter vi fragter​

Hos EUROBULK Logistics A/S tilbyder vi kipper eller walking floor transport til mange forskellige produkter, heriblandt kan nævnes korn, klid, foderstoffer og gødning.

Korn

Klid

Foderstoffer

Gødning

Kontakt os endelig

Prøv vores produktgenerator. Hvis produktet dukker op, har vi kørt det før. Hvis ikke, kan vi sikkert fragte det alligevel.

I er velkommen til at benytte jer af vores formular, med din forespørgsel eller generelle spørgsmål.

​Kontakt os

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt