Kipper- og Walking Floor transport

Hos EUROBULK Logistics A/S har vi transporteret løsgods med kipper- og walking floor trailere de seneste 30 år. I 2003 blev vi som det første transportselskab i Danmark GMP certificeret. Vi er specialister på området, og kan tilbyde de bedste transportløsninger for netop dit gods. 

Kipper- og walking floor transport hos EUROBULK

Hos EUROBULK Logistics A/S transporterer vi løsgods i enten kippertrailere eller walking floor trailere. Med 30 års erfaring har vi prøvet det meste, og kan derfor lægge hovedet på blokken og garantere, at vi også kan løse din transportopgave.

Alle vores fodertransporter gennemføres i henhold til kvalitetsstandarden “GMP+B4 transport FSA”, så vi kan garantere, at de lever op til alle gældende krav.

Kipper- og walking floor afdelingen har blandt andet specialiseret sig i affaldstransport, derfor har vi i EUROBULK affaldstilladelser til alle EU-lande. Et område som har været i stor vækst de seneste mange år.

Transportmateriel

  • 48-60 m3 Bagtipper – lavsidet
  • 80-84 m3 Bagtipper – højsidet
  • 80-93 m3 Walking floor
  • Kroghejstrailere til 30m3 containere
  • “GMP+B4 transport” certificerede vogne

Udpluk af produkter vi fragter

Hos EUROBULK Logistics A/S tilbyder vi kipper eller walking floor transport til mange forskellige produkter, heriblandt kan nævnes korn, klid, foderstoffer og gødning.

Korn

 

Klid

 

Foderstoffer

 

Gødning

 

Prøv vores produktgenerator. Hvis produktet dukker op, har vi kørt det før.

Hvis ikke, kan vi sikkert fragte det alligevel.